Lupin Cosplay

Lupin Cosplay er en dansk cosplayer som har vært aktiv siden 2008. Som mange andre cosplayere hadde hun lite erfaring med å lage kostymer, men har tilegnet seg enormt med erfaring siden hun startet, noe som synes i kvaliteten på kostymene hennes! Hun har derimot hatt erfaring med å være på scenen, og har tatt gleden av å opptre foran et publikum med seg inn i cosplay.

Til vanlig studerer hun og jobber som redaktør og fotograf for en dansk tv-kanal med hovedfokus på dokumentarer, men drømmer om å jobbe med store filmprosjekter i samme skala som Hobbiten og Ringenes Herre-filmene.

Når hun ikke driver med cosplay, pusler hun gjerne med spesialfoto og videoredigering, eller tar frem tegnesakene. Med mindre hun har fortapt seg i et spennende dataspill!

Som cosplayer har hun deltatt i en rekke nasjonale og internasjonale konkurranser, og sammen med sin søster, Lillyn Cosplay, vil hun blant annet holde et panel om Cosplay og Tolkien. Sammen har de fått en del oppmerksomhet for deres fabelaktige cosplayopptreden som Fili og Kili, og dere skal ikke se bort ifra at de kan dukke opp på scenen under ArtheCon!

Hun gleder seg veldig til å være med på ArtheCon, og vi gleder oss til å ha henne der!

LineMariaEriksen