Lillyn Cosplay

Lillyn Cosplay er en dansk cosplayer og underholdningsartist som har drevet med skuespill i forskjellige amatørteatre de siste syv årene. Med denne bakgrunnen er det ikke rart at hun elsker å bringe karakterene hun cosplayer til liv på scenen med både skuespill, sang og dans! Hun hadde litt mindre erfaring med å lage kostymer enn å ha dem på da hun startet med cosplay, men hun har lært mye siden den gang gjennom hjelp fra gode venner og ikke minst av å lære fra andre dyktige cosplayere på internett.

Hun lever og ånder for scenen, både å stå på den selv og å se andre opptre, men er også glad i fotografi og tilbringer mye tid med venner og hunden sin. Hun er i tillegg glad i filmer og filmanalyse, og er svært glad i dataspill.

Sammen med sin søster, Lupin Cosplay, vil hun blant annet holde et panel om Cosplay og Tolkien. Sammen har de fått en del oppmerksomhet for deres fabelaktige cosplayopptreden som Fili og Kili, og dere skal ikke se bort ifra at de kan dukke opp på scenen under ArtheCon!

Hun gleder seg veldig til å være med på ArtheCon, og vi gleder oss til å ha henne der!

profile2