Kostymeworkshop

2e126265-0c92-49a0-ba8b-5ba71922ebd7

Superhero girl

Superhero Girl er en norsk cosplayer som briljerer med flotte kostymer av alt fra superhelt til Disney-prinsesse, og i tillegg har erfaring og lidenskap for historisk søm. Hun har lang erfaring med søm og design og er god på både strikking, hekling, nålebinding og brodering, samt at hun innimellom tar syoppdrag for andre. Hun har nylig blitt valgt til å representere Norge i Nordic Cosplay Championship (en konkurranse med en svært høy verdi i det internasjonale cosplay miljøet). Ellers er hun, som navnet tilsier, over gjennomsnittlig glad i tegneserier!

***

12042220_10153772594712481_567423497_n

Heresetai Cosplay

Heresetai Cosplay er en multikunstner som på svært kort tid har tilegnet seg svært imponerende kunnskap om både søm, design og rekvisittmekking. Hun kom på andre plass på Banzaicon i år(en konkurranse med svært høyt nivå som sender vinneren av førsteplass videre til det skandinaviske cosplaymesterskapet i Sverige), og har høstet mange gode ord for sitt gode og grundige håndverk.

På ArtheCon vil de holde en kostymeworkshop for ferskinger, så dersom du alltid har hatt lyst til å lære å sy, men aldri helt har klart å starte selv, er dette en gylden mulighet!